Huren

Wonen in het hart van Breda, dichtbij horeca en uitgaansgelegenheden. Wie wil dat niet? Ben je op zoek naar een nieuwe woning, of wil je een stap maken in je wooncarrière? Schrijf je dan in voor Concordia20!
 

Wonen
Ben je op zoek naar een comfortabele woning in het hart van Breda? Schrijf je in voor een van de 20 moderne appartementen in het stijlvolle gebouw Concordia20. We starten naar verwachting eind 2022 met de renovatie. Het zijn met name 3 kamer appartementen (met 2 slaapkamers) met een gemiddelde grootte van ca 50-60 m2 gbo. Zodra er een verwachte opleverdatum bekend is, volgt een selectieprocedure onder de ingeschreven huuraanvragen. Schrijf je in als geïnteresseerde huurder, zodat ook jij kans maakt op zo’n fijn appartement! Je schrijft je in via het formulier onderaan deze pagina.
 


Ondernemen
Zoek jij een geschikte locatie voor je bedrijf of winkel? Op de begane grond van Concordia20 is ca 280 m2 vierkante meter commerciële ruimte beschikbaar. Mogelijkheid voor parkeren in de stallingsgarage eronder.  Deze is te huur als één geheel, maar kan ook opgesplitst worden in twee kleinere ruimten. Concordia20 ligt op korte loopafstand van onder meer het “Van Coothplein”, een prominente plek waar veel activiteiten plaatsvinden. Heb je interesse in deze locatie? Schrijf je dan in via het formulier onderaan deze pagina.

 

Informatie Aanvragen