De ontwikkelaar

Voor beleggers én bewoners. Vanuit die gedachte handelt Het Hooghuis Beleggingen II C.V. in vastgoed. Zo ook bij de herontwikkeling van Concordiastraat 20. Ons succes? We werken en denken vanuit de mens, zowel voor bewoners als voor partners.
 
Het Hooghuis Beleggingen II C.V. stelt in het ontwikkelen van vastgoed relaties voorop. Vanuit een goede relatie met bewoners, beleggers en ontwikkelaars zoeken we naar het beste resultaat. Dit zorgt ervoor dat we een groot, hoogwaardig en betrouwbaar netwerk hebben opgebouwd, gebaseerd op vertrouwen. Hoe dat vertrouwen zich uit? Het Hooghuis stapt altijd zelf in als belegger met een lange termijnvisie, bij iedere ontwikkeling! Zo laten we zien dat we achter ons werk staan.
 
Vastgoed is mensenwerk
Investeren in vastgoed is meer dan een financiële transactie. In de eerste plaats is het mensenwerk: je gaat een relatie aan voor de lange termijn. Wij van Het Hooghuis begrijpen dat als geen ander. Daarom streven we bij ieder project naar een optimaal leefklimaat voor bewoners en een gezond rendement voor beleggers. Onze ontwikkelaars hebben jarenlange ervaring in vergelijkbare projecten. We zoeken altijd het optimale resultaat voor onze objecten en zijn we zoveel mogelijk van toegevoegde waarde voor de omgeving.